Etsitkö hyvää sähköpostiohjelmaa Windows 11:lle? Listasimme 4 parasta!

Etsitkö hyvää sähköpostiohjelmaa Windows 11:lle? Listasimme 4 parasta!

Nykyaikana sähköposti on vakiintunut osa arkipäiväämme, ja monet meistä luottavat sähköpostin voimaan viestien lähettämisessä, vastaanottamisessa ja organisoimisessa. Käytämme sähköpostia niin henkilökohtaiseen viestimiseen kuin työpaikoillamme työsähköpostien lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

Sähköpostiohjelmat eivät ole pelkästään käteviä viestimiseen, vaan osa tarjoaa nykyään myös inspiraatiota. Ne rohkaisevat meitä olemaan luovia, tuottavia ja ne yhdistävät ihmisiä ympäri maailmaa yksinkertaisen sähköpostin välityksellä. Oli tarkoituksenasi sitten hoitaa työasioita, pitää yhteyttä perheeseen ja ystäviin tai jokin muu syy, nämä ohjelmat tarjoavat sinulle alustan, joka tekee sähköpostien hallinnasta saumatonta ja joustavaa.

Joten älä enää viivyttele – tartu tilaisuuteen ja tutustu listaamiimme 4 parhaaseen sähköpostiohjelmaan. Nämä ohjelmat avaavat sinulle oven maailmaan, jossa sähköpostia on sekä helppo että ilo käyttää. Oletko valmis kokeilemaan uusia ominaisuuksia, tehokkuutta ja vapautta, joita eri sähköpostiohjelmat voivat tarjota?

Ovatko sähköpostiohjelmat turvallisia?

Ennen kuin listaamme parhaat sähköpostiohjelmat, niin mietitään ensin hetki niiden turvallisuutta. Turvallisuus on aihe, joka herättää usein kysymyksiä ja huolenaiheita viestien jakamisessa. Vaikka on tärkeää ymmärtää, että jokaisella sähköpostiohjelmalla voi olla omat vahvuutensa, on olemassa joitakin yleisiä turvallisuusnäkökohtia, jotka voivat auttaa sinua tekemään turvallisia valintoja käyttäessäsi sähköpostiohjelmia Windows 11 -käyttöjärjestelmällä.

Yksi tärkeimmistä turvallisuusnäkökohdista on salaustekniikka. On suositeltavaa valita sähköpostiohjelma, joka tarjoaa vahvan salaustekniikan viestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Salaus auttaa suojaamaan sähköpostiviestejäsi luvattomalta pääsyltä ja varmistamaan, että ne pysyvät luottamuksellisina.

Toinen turvallisuusnäkökohta on roskapostin ja haittaohjelmien suodatus. Hyvät sähköpostiohjelmat sisältävät tehokkaita suodatusjärjestelmiä, jotka tunnistavat ja estävät roskapostiviestit sekä havaitsevat ja torjuvat mahdolliset haittaohjelmat.

Lisäksi kannattaa tarkistaa sähköpostiohjelman tietosuojakäytännöt. Varmista, että ohjelma kunnioittaa yksityisyyttäsi ja että se ei jaa tai myy henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.

Listasimme top 4 parhaat sähköpostiohjelmat

Sähköpostien käyttö Windows 11:ssä on monipuolista ja joustavaa riippumatta siitä, minkä sähköpostiohjelman tai -sovelluksen valitset. Haluamme kuitenkin esitellä top 4 sähköpostiohjelmat, jotka ovat ladattavissa Windows 11:lle, toimivat jouhevasti ja auttavat sinua pitämään niin tietoturvasi kuin viestisikin salassa ja järjestyksessä.

Microsoft Outlook tehostaa tuottavuuttasi

Outlook on suosittu sähköpostiohjelma ja viestintäsovellus, joka tarjoaa monipuolisia työkaluja sähköpostien, kalenterin ja yhteystietojen hallintaan. Tutustutaan seuraavaksi Outlookin erilaisiin ominaisuuksiin:

 • Voit hallita tulevia sähköposteja tehokkaasti Outlookin avulla. Ohjelma tarjoaa tehokkaat työkalut sähköpostiviestien vastaanottamiseen, lähettämiseen, luokitteluun ja järjestämiseen. Voit muun muassa luoda kansioita, suodattaa viestejä, merkitä tärkeitä viestejä ja käyttää automaattisia sääntöjä sähköpostien hallinnoimiseksi.
 • Kalenteritoiminto mahdollistaa tapahtumien, kokousten ja tehtävien hallinnan, jotta pysyt aina ajan tasalla päivän tehtävistä. Voit luoda kalenteritapahtumia, asettaa muistutuksia, jakaa kalenterin muiden kanssa, kutsua osallistujia kokouksiin ja synkronoida kalenterin mobiililaitteiden kanssa.
 • Yhteystieto-ominaisuudella voit tallentaa ja järjestää yhteystietoja, luoda yhteystietoryhmiä, sekä tuoda ja viedä yhteystietoja eri lähteistä, kuten puhelimesta tai muista sähköpostiohjelmistasi.
 • Outlookin avulla voit seurata ja hallita tehtäviä kätevästi. Voit esimerkiksi luoda tehtäväluetteloita, asettaa määräaikoja, priorisoida tehtäviä, lisätä muistutuksia ja merkitä tehtävät suoritetuiksi.
 • Outlook mahdollistaa sähköpostitiliesi yhdistämisen muihin suosittuihin sähköpostipalveluihin, kuten Gmailiin tai Yahoo Mailiin.
 • Outlookissa voit liittää tiedostoja suoraan sähköpostiviesteihin, jolloin voit jakaa asiakirjoja, kuvia tai muita tiedostoja helposti kollegoiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa.
 • Suojausominaisuudet ovat myös vahvat. Outlook suodattaa roskapostia ja haittaohjelmia, tarjoaa salausvaihtoehtoja, estää epäluotettavien latausten avaamisen ja mahdollistaa monivaiheisen todennuksen.

Microsoft Outlook on pitkään ollut yksi suosituimmista sähköpostiohjelmista, ja sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä tehokkaan työkalun niin ammattilaisille kuin henkilökohtaiseen käyttöön.

eM Client – moderni vaihtoehto perinteisille sähköpostiohjelmille

eM Client on edistyksellinen sähköpostiohjelma, joka tarjoaa käyttäjilleen moderneja ominaisuuksia ja helppokäyttöisen käyttöliittymän. Se on erittäin houkutteleva vaihtoehto perinteisille sähköpostiohjelmille. Tutustutaanpa lähemmin eM Clientiin ja sen tarjoamiin erottuviin ominaisuuksiin:

 • eM Clientin käyttöliittymä on moderni, selkeä ja intuitiivinen. Sen tyylikäs ulkoasu tarjoaa miellyttävän käyttökokemuksen, ja sen helppokäyttöisyys tekee sähköpostien hallinnasta vaivatonta. Voit helposti lukea, lähettää, merkitä ja arkistoida viestejä yksinkertaisilla toimintopainikkeilla ja selkeällä navigointijärjestelmällä.
 • Sähköpostitoiminnot tarjoavat laajan valikoiman toimintoja, joiden avulla voit hallita sähköposteja tehokkaasti. Voit lukea ja kirjoittaa viestejä, liittää tiedostoja, luoda sähköposti-altteja ja suodattaa viestejä tärkeiden kriteerien perusteella. Lisäksi eM Clientin automaattinen sähköpostien lajittelu ja filtteröinti auttavat pitämään postilaatikkosi järjestyksessä ja priorisoimaan tärkeitä viestejä.
 • Kalenterin ja tehtävälistan integrointi eM Clientiin tarjoaa käyttäjille kätevän tavan hallita aikatauluja ja tehtäviä. Voit luoda tapahtumia, asettaa muistutuksia ja hallita tehtäviä samassa ohjelmassa, mikä helpottaa päivittäisen elämän ja työtehtävien järjestämistä. Kalenterin avulla voit nähdä kaikki tulevat tapahtumat ja kokoukset selkeästi, ja tehtävälistan avulla voit pitää hallussa kaikki tärkeät tehtävät ja muistilistat.
 • eM Clientin chat-toiminto on erinomainen lisä sähköpostiohjelmaan, sillä se mahdollistaa reaaliaikaisen viestinnän ystävien ja kollegoiden kanssa. eM Clientin chat-toiminto tukee erilaisia pikaviestiprotokollia, kuten Google Chatia ja Jabberia, joten voit kommunikoida eri palveluntarjoajien käyttäjien kanssa. Lisäksi voit jakaa tiedostoja suoraan chat-keskustelun aikana, mikä helpottaa tiedon jakamista ja yhteistyötä.

Jos haluat päivittää sähköpostiohjelmasi modernimmaksi ja monipuolisemmaksi, eM Client on ehdottomasti tutustumisen arvoinen vaihtoehto. Sen monipuoliset ominaisuudet ja helppokäyttöisyys tekevät siitä varteenotettavan vaihtoehdon sekä yksityis- että työkäyttäjille.

Windows Mail – helppo ja kevyt sähköpostiohjelma

Windows Mail on Windows-käyttöjärjestelmän oletussähköpostiohjelma, joka löytyy useimmista Windows-koneista nimellä Sähköposti tai Mail. Vaikka Windows Mail ei tarjoa yhtä monipuolisia ominaisuuksia kuin jotkut muut ohjelmat, se on helppokäyttöinen ja turvallinen vaihtoehto pääasiassa yksityiskäyttöön. Tutustutaan seuraavaksi hieman lähemmin Windows Mailin tarjoamiin ominaisuuksiin:

 • Windows Mail tarjoaa taatusti resurssitehokkaan sähköpostiohjelman. Windows Mail on suunniteltu kevyeksi sähköpostiohjelmaksi, joka toimii saumattomasti Windows-käyttöjärjestelmässä. Se kuluttaa vähemmän resursseja ja toimii sujuvasti myös vanhemmilla tietokoneilla.
 • Käyttökokemus on myös nopea ja sujuva Windows Mailia käytettäessä. Sen käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen, mikä helpottaa sähköpostien lukemista, kirjoittamista ja lähettämistä.

Vaikka Windows Mail on rajoitetumpi verrattuna monipuolisempiin sähköpostiohjelmiin, sen etuna on sen helppokäyttöisyys ja se, että se on valmiiksi asennettuna Windows-käyttöjärjestelmään. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse hankkia tai asentaa erillistä ohjelmaa sähköpostien hallintaa varten. Windows Mail sopii erityisesti yksityiskäyttäjille, jotka tarvitsevat yksinkertaisen ohjelman sähköpostien tarkistamiseen ja perustoimintoihin.

The Bat! – turvallisuudesta tarkan valinta

The Bat! on sähköpostiohjelma, joka on kehitetty ja julkaistu moldovalaisen Ritlabs-yhtiön toimesta. Se on suunniteltu erityisesti edistyneille Windows-käyttäjille, jotka arvostavat vahvaa turvallisuutta, laajoja toiminnallisuuksia ja monipuolista hallintaa sähköpostiviestien käsittelyssä. Tutustutaan tarkemmin The Bat! -sähköpostiohjelman tarjoamiin ominaisuuksiin:

 • The Bat! erottuu muista palveluntarjoajista huomattavasti paremmilla tietoturvaominaisuuksillaan. Ohjelma sisältää integroidun salauksen käyttäen PGP- ja S/MIME-protokollia, mikä mahdollistaa sähköpostiviestien salaamisen ja digitaalisen allekirjoittamisen lisäturvaa tarvitseville käyttäjille.
 • Sähköpostin suodatus- ja järjestelytoiminnot ovat The Batissa laajat. Näiden avulla voit hallita sähköpostiviestejäsi tehokkaasti. Voit luoda sääntöjä ja suodattimia viestien lajittelua varten sekä käyttää erilaisia merkintöjä ja tunnisteita viestien organisoimiseen.
 • Ohjelma tarjoaa monipuoliset automaatiotoiminnot, kuten automaattiset vastausmallit ja etukäteen määritellyt toimenpiteet, jotka helpottavat sähköpostien käsittelyä ja vastaamista.
 • The Bat! tukee erilaisia sähköpostitilejä, kuten POP3-, IMAP-, SMTP- ja Microsoft Exchange -tilejä. Voit hallita useita sähköpostitilejä yhdestä ohjelmasta käsin ja synkronoida viestit helposti eri tilien välillä.
 • The Bat! tarjoaa laajan valikoiman organisaatio- ja tuottavuustoimintoja, jotka tekevät sähköpostien hallinnasta entistä tehokkaampaa. Voit hyödyntää viestien luokitteluja, tunnisteita ja hakutoimintoja viestien löytämiseen ja järjestelyyn. Lisäksi ohjelma tukee uutisryhmiä (newsgroups) ja RSS-syötteitä, joten voit lukea uutisia ja osallistua keskusteluihin samassa ohjelmassa.

Ohjelman hinnoittelu perustuu lisenssimalliin, ja se on saatavilla sekä yksityiskäyttäjille että yrityksille. Ritlabs tarjoaa myös päivityksiä ja tukea lisenssinhaltijoilleen. The Bat! tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeiluversion, joka mahdollistaa ohjelman kaikkien ominaisuuksien testaamisen ennen ostopäätöksen tekemistä. The Bat! on suosittu valinta yrityskäyttäjille, jotka tarvitsevat vahvaa turvallisuutta ja edistyneitä toimintoja sähköpostien hallintaan.

Sähköpostiohjelmat erilaisiin tarpeisiin

Windows 11 -käyttöjärjestelmä tarjoaa monia vaihtoehtoja sähköpostiohjelmien valintaan, ja tässä artikkelissa tarkastelimme neljää suosittua vaihtoehtoa: Windows Mail, Microsoft Outlook, eM Client ja The Bat!. Jokaisella näistä ohjelmista on omat vahvuutensa eri käyttäjätarpeisiin, ja siksi onkin tärkeää valita sellainen, joka sopii juuri omiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. On suositeltavaa tutustua tarkemmin jokaiseen ohjelmaan ennen lopullista valintaa. Riippumatta valinnasta, nämä sähköpostiohjelmat auttavat tehokkaasti hallitsemaan sähköposteja Windows 11 -käyttöjärjestelmässä.